• asiathemes[at]gmail[dot]com
  • (2)245 23 68

Vad är ett bröstlyft och vilka är fördelarna med detta ingrepp?

admin      -    644 Views

Vad är ett bröstlyft och vilka är fördelarna med detta ingrepp?

Ett bröstlyft, medicinskt känt som mastopexi, är ett kosmetiskt plastikkirurgiskt ingrepp som utförs för att föryngra bröst som har ett något slappt eller hängande utseende och återföra dem till ett mer ungdomligt och attraktivt läge.

Detta populära kirurgiska ingrepp tar bort överflödig hud och stramar åt den omgivande vävnaden för att skapa en ungdomligare bröstkontur. Ett bröstlyft kan också minska areolas storlek om de har blivit förstorade med tiden.

Föryngra din kropp med bröstlyft

Graviditet, amning, viktnedgång och att tidigare ha haft stora, tunga bröst kan alla bidra till att påskynda åldrandet av brösten och kan orsaka för tidig eller mer överdriven hängande.

En del kvinnor känner sig mycket självmedvetna om att deras bröst är lite hängiga och vill genomgå ett bröstlyft för att återställa brösten till en mer feminin och naturlig position. I de flesta fall omplacerar bröstlyftet även bröstvårtan och areolär placering för att förstärka det nya bröstutseendet.

Tillägg av bröstförstoring till ditt bröstlyft

Bröstlyftsförfarandet i sig är inte utformat för att öka bröstens storlek, men i de flesta fall tas endast onödig hud bort och inte bröstvävnad, så dina bröst kommer att se fylligare och mer välformade ut som ett resultat. Vissa kvinnor vill öka sin bröststorlek tillsammans med lyftet och därför kan i vissa fall en kombination av bröstförstoring med ett bröstlyft utföras för att uppnå önskat resultat. Ett vanligt tillvägagångssätt för bröstförstoring är bröstförstoring med fillers.

Om du tror att du kanske vill lägga till en bröstförstoring till ditt lyft men inte är säker på hur det skulle se ut kan 3D-fotografering hjälpa dig. Många certifierade plastikkirurger använder sig av 3D-fotografering och särskild programvara för att hjälpa till med kirurgisk planering och för att simulera det önskade resultatet. Detta är ett utmärkt sätt att föreställa sig hur du skulle se ut efter ingreppet.

Att välja en plastikkirurg för ditt bröstlyft

Det är viktigt att söka en plastikklinik för att få en certifierad plastikkirurgs åsikt och expertis för att fullt ut ta reda på dina specifika mål för att bestämma den bästa tidpunkten, proceduren eller procedurerna för att återge din form till den ungdomliga, feminina form du önskar och förtjänar.